گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

درخواست ۲ نماینده کنگره آمریکا برای استعفای بایدن

دو نماینده جمهوریخواه آمریکایی روز پنجشنبه به سایر جمهوریخواهانی پیوستند که خواستار استعفای جو بایدن رئیس جمهور این کشور شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 27
کد خبر: ۹۹۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، جاش هاولی و مارشا بلاکبرن دو سناتور جمهوریخواه نیز خواستار استعفای جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به خاطر اتفاقات و حوادث اخیر افغانستان شدند.

بر اساس این گزارش، در حالی که در حملات تروریستی روز پنجشنبه در شهر کابل پایتخت افغانستان صد‌ها نفر از جمله ۱۳ نظامی آمریکایی کشته شده اند، فشار‌ها برای استعفای بایدن افزایش یافته است.

هاولی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: بایدن اکنون شاهد مرگبارترین روز برای نظامیان آمریکایی در افغانستان طی یک دهه گذشته است و بحران هر ساعت بدتر می‌شود.

وی افزود: این نتیجه رهبری شکست خورده و فاجعه آمیز بایدن است. اکنون این مساله به طور روشن و دردناک مشخص شده است که بایدن نه عزم و اراده و نه توانایی و ظرفیت لازم برای اداره و رهبری را دارد. او باید به خاطر اوضاع امروز افغانستان استعفا کند.

بلاکبرن نیز با انتشار پیامی در توئیتر خواستار استعفای بایدن، کامالا هریس معاون رئیس جمهور آمریکا، آنتونی بلینکن وزیر خارجه و لوید آستین وزیر دفاع و مارک میلی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا شده است.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی عصر روز پنجشنبه به وقت واشنگتن، در واکنش به انفجار‌های محوطه فرودگاه کابل اعلام کرد: «از زمان انتشار این خبر با فرماندهان نظامی آمریکا در واشنگتن، کابل و دوحه از نزدیک در تماس بوده‌ام.»

بایدن تصریح کرد: «کسانی که عوامل حمله در نزدیکی فرودگاه کابل بودند باید بدانند که ما نه می‌بخشیم و نه فراموش می‌کنیم. به هر نحوی که شده شما را پیدا می‌کنیم تا هزینه‌اش را بدهید.»

رئیس‌جمهور آمریکا اظهار داشت: «می‌دانیم عاملان حمله کابل چه کسانی هستند و به دنبال راه‌های مناسب برای حمله به آن‌ها خواهیم بود».

وی افزود: «فرماندهان نظامی ما در افغانستان مصمم به انجام ماموریت تخلیه شهروندان از افغانستان هستند و تروریست‌ها قادر نخواهند بود جلوی انجام ماموریت تخلیه را بگیرند.»

رئیس‌جمهور آمریکا ادامه داد: «به فرماندهان آمریکایی دستور داده‌ام تا عملیات نظامی علیه مواضع داعش در افغانستان را آغاز کنند.»

وی در واکنش به کشته شدن ١٢ تفنگدار آمریکایی در کابل گفت: «متعهد می‌شویم به هر طریقی همه شهروندان موردنظر را تا ۳۱ اوت از افغانستان خارج کنیم.»/مشرق

مطالب مرتبط
ارسال نظر